Rožanc Rožancu -Registracija

Z dostopanjem do “Rožanc Rožancu” (nadalje navedeno kot “mi”, “naš”, “Rožanc Rožancu”, “https://rozanc.si/rozancrozancu”), uradno potrjujete, da se strinjate z navedenimi pogoji. Če se s katerim od pogojev ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate oz. dostopate do “Rožanc Rožancu”. Pogoje lahko kadarkoli spremenimo in potrudili se bomo po najboljših močeh, da vas o morebitnih spremembah obvestimo, bilo pa bi dobro, da tudi sami redno pregledujete ta dokument, saj vaša uporaba “Rožanc Rožancu” po spremembah pomeni, da se uradno strinjate z vsemi popravki in nadgradnjami.

Naši forumi tečejo na phpBB platformi za forume (nadalje navedeno kot “oni”, “njim”, “njihov”, “phpBB programska oprema”, “www.phpbb.com”, “phpBB skupina”, “phpBB timi”), ki je izdana pod pogoji “General Public License” (nadalje navedeno kot “GPL”) in je na voljo na povezavi www.phpbb.com. Programska oprema phpBB zgolj omogoča internetne diskusije in GPL jasno omejuje vsebine v okvire tistega, kar dovolimo oz. ne prepovemo. Za nadaljne informacije o phpBB si oglejte povezavo: https://www.phpbb.com/.

Strinjate se s pogojem, da ne boste objavljali kakršnih koli neprimernih, žaljivih, obrekljivih, vulgarnih, sovražnih, grozečih, seksualnih in podobnih vsebin, ki bi lahko kršile zakone tako vaše države, kjer “Rožanc Rožancu” gostuje, kot tudi mednarodno pravo. Ob kršitvi pravkar omenjenega pogoja vas lahko nemudoma in trajno odstranimo iz sistema in sicer na podlagi obvestila vašega internetnega ponudnika ali če se bo to nam zdelo potrebno. IP naslov vseh objav je zabeležen, kar pripomore k uveljavitvi omenjenih zahtev. Strinjate se, da ima “Rožanc Rožancu” pravico odstraniti, urejati, premakniti ali zapreti katero koli temo in ob času, ki se nam zdi primeren. Kot uporabnik se strinjate, da se vaše objavljene vsebine shrani v arhiv. Vaše informacije ne bodo posredovane naprej brez vašega dovoljenja, vendar pa ne “Rožanc Rožancu” niti phpBB ne prevzemata odgovornosti za poskuse hekerskih vdorov, s katerimi bi lahko prišli do podatkov.


GDPR

To comply with the EU GDPR (2018) you need to be made aware of the following.

In addition to the above Rožanc Rožancu will also store all of the IP address that you use to post with. Depending on your preferences Rožanc Rožancu may send you emails to the email address that you used when you registered or you have subsequently changed but you are able to change these preferences from your User Control Panel (UCP) at any time should you wish to stop receiving them.

The personal details that you gave us when you signed up will be used solely for the purposes of Rožanc Rožancu board functionality. They will not be used for anything else and neither will they be passed on to any third party without your explicit consent.

The only other information about you is that which you decide to post in the fora, whereupon it is considered to be “publicly available” as it will have been indexed by search engines as well as on-line archive sites.

By clicking on the “I agree to these terms” button below your acceptance of these terms will be recorded.